MUP RS o sinoćnjim dešavanjima u Banjaluci: Saslušano šest osoba

Vijesti 30. sep 202209:23 0 komentara
BN TV

O sinoćnjim dešavanjima u Banjaluci u kojima je bilo nekoliko kontrolisanih i saslušanih članova SNS-a oglasili su se iz MUP-a RS.

“Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su dana, 29.09.2022. godine u večernjim časovima u Banjaluci izvršili kontrolu u saobraćaju dva putnička motorna vozila u kojima se nalazilo šest osoba A.Š., D.S., V.M., S.L. i Z.S, državljani BiH i N.M., državljanin Srbije”, istaknuli su saopćenju.

Nakon izvršene kontrole, dodaju iz MUP-a RS, oni su pozvani na informativni razgovor u službene prostorije, gdje su nakon uzetih izjava  napustili službene prostorije.

O događaju je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Podsjetimo, između ostalih, kontrolisani su članovi SNS-a Aleksandra Vučića, Adam Šukalo i Vlado Mandić. Sve se dešavalo u blizini naselja Borik, te tržnog centra Delta planet. Ekipa N1 je sinoć pred Upravom kriminalističke policije pronašla Adama Šukala, bivšeg poslanika u skupštini Srbije, ranije i NSRS. Ni sam nije znao da kaže da li su privedeni, ili saslušani.

“Nas četvorica smo krenuli do Doboja, jednim autom. Kod servisa Vidović su nam policijska vozila prepriječila put”, kazao Šukalo.

Dodaje da su policajci gledali gepek, a nakon svega pozvani u Upravu kriminalističke policije MUP RS na saslušanje, koje je završeno oko 23 časa, jer se čekao neki inspektor. Inače sa Šukalom je bio i Vlada Mandić, član SNS, biznismen i bivši sportista, te još dva Mandićeva prijatelja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!