Muriz Memić i Davor Dragičević gosti Novog dana

Vijesti 27. maj 202215:50 0 komentara
N1

Istrage u slučajevima Dragičević i Memić prioritet su za državno tužiteljstvo, poruka je to nakon sastanka tužitelja s Davorom Dragičevićem, Murizom Memićem i Ifetom Feragetom. Prvi put su ova dva slučaja i službeno okarakterizirana ubistvom. Godinama traje borba očeva za istine o sudbinama njihovih sinova.

Očevi, Muriz Memić i Davor Dragičević u studiju Novog dana govore o toj borbi.

Život se vratio u školske hodnike dan nakon lažnih dojava o bombama. Cyber eksperti saglasni su u jednom – to je posao koji ne zahtjeva preveliko tehničko znanje. O cyber sigurnosti govori Saša Petrović, inspektor Federalne uprave policije.

Dragana Seferović-Pilav je odrastajući u SOS Dječijem selu BiH pohađala školu glume koju je vodila Arma Tanović-Branković i od tada živi prijateljstvo ovih dviju umjetnica. Dragana se, osim života bez roditelja, života u sigurnoj kući, predrasudama koje prate ženu sa hidžabom koja je balerina suočava sa mnoštvom drugih predrasuda, što joj ne predstavlja problem da bude ono što želi. Život piše priče. Arma i Dragana gošće Novog dana.

Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Koliko to glasova ima žena? Je li brak stvarno institucija? Starenje je prirodna pojava ili međunarodna zavjera? Koji je zvuk gori: krc ili klik? Best Of kompilacija iz prvih 15 godina stand-up karijere Peđe Bajovića 03. juna u Bosanskom Kulturnom Centru u Sarajevu. Peđa Bajović – Stand-up komičar gostuje u našem programu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!