Muriz Memić i Ifet Feraget u Danu uživo

Vijesti 24. jun 202109:36 0 komentara
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama, od 16 do 18 sati, gledajte:

– Ovoga tjedna u fokusu javnosti ponovno slučaj “Dženan Memić”. Uhićenja, pretresi, sudska ročišta, prijetnje… O svemu što se događalo za N1 govore Muriz Memić i odvjetnik Ifet Feraget.

– Posljednjih dana svjedočimo najezdi zmija, osobito u Sarajevu, dok istovremeno stižu informacije kako nema seruma. Donosimo savjete stručnjaka; Šta uraditi ako uočite zmiju i kako se pripremiti za odlazak u prirodu? S nama Vedad Škapur, docent doktor sa Prehrambeno-poljoprivrednog fakulteta.

– “Nasilje nije privatna stvar” je slogan pod kojim se provodi kampanja za usvajanje novog Zakona o zaštiti od nasilja u porodici u Federaciji BiH, s ciljem njegovog usklađivanja sa preporukama Istanbulske konvencije.
O nedostacima postojećeg, te njegovoj važnosti , danas razgovaramo u Danu uživo. Naši gosti Amer Homarac, pravni savjetnik Fondacije lokalne demokratije BiH i Dženana Juzbašić, bivša korisnica Sigurne kuće.

– I danas su tu sportske minute emisije u kojima govorimo o Europskom nogometnom prvenstvu, no svakako donosimo i reakcije na poraz naših košarkašica u četvrtfinalu Eurobasketa. S nama bh.košarkašica Anđela Delić, ali i brojni drugi sportski gosti s kojima razgovara naš Semir Mustafić.

Donosimo i aktualne vijesti, biznis, svjetske i servisne informacije.

Zvonko Komšić Vaš je domaćin.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!