Mustafić: Moj povratak u politiku realan koliko i da zaigram za Real

Vijesti 25. jun 202118:02 0 komentara
Dino Mustafić (Anadolija)

Nakon odluke Predraga Kojovića da se povuče sa mjesta predsjednika Naše stranke kao prvo ime njegovog nasljednika pojavile su se informacije i spekulacije da je riječ o Dini Mustafiću, jednom od osnivača ove stranke. Ovaj ugledni bosanskohercegovački reditelj za N1 je to negirao i u potpunosti odbacio to kao mogućnost.

“Iz medija sam saznao za ostavku Peđe Kojovića na mjesto predsjednika Naše stranke. U vrijeme njegovog mandata Naša stranka je ostvarila najbolje izborne rezultate, postala parlamentarna na svim nivoima. Postala je politički faktor. Peđin udio u tom rezultatu je nemjerljiv. Politički koncept Naše stranke je timski rad, nije liderstvo i stranka takvog karaktera ne može biti obezglavljena ostavkom čelnog čovjeka”, kazao je Mustafić.

Dodao je kako u Našoj stranci ima mnoštvo pametnih i kompetentnih pojedinaca, enegičnih i dokazanih koji mogu preuzeti vodstvo stranke.

“Naša stranka ima jasna programska načela i principe. Pojedine spekulacije u medijima o mom ponovnom angažmanu u stranci su besmislene. Mene ne zanima stranački angažman. Moji ideali za socijalno pravednije i bolje društvo, harmonizirane međuetničke odnose i ekološki osvještenu zemlju biće sada i u budućnosti privrženi svim lijevo-liberalnim i građanskim strankama, pokretima, koalicijama i pojedincima. Dakle, moj povratak u politiku je realan koliko i mogućnost da zaigram za Real Madrid”, izjavio je za N1 Dino Mustafić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!