N1 je portal kojem se najviše vjeruje

Vijesti 19. maj. 202214:23 > 14:3115 komentara
Podijeli:
Izvor: N1

Portal N1 je portal kojem publika u Bosni i Hercegovini najviše vjeruje, pokazalo je najnovije istraživanje Ipsosa.

U istraživanju o konzumaciji web sadržaja, portal ba.n1info.com izdvojio se, u odnosu na konkurenciju, kao portal u koji posjetitelji imaju najviše povjerenja, koji donosi najaktuelnije i najpouzdanije vijesti, a kao jednu od najvećih prednosti učesnici istraživanja izdvojili su brzinu objave vijesti na N1 portalu.

Rezultati predanog rada vrhunskog tima novinara sa portala N1 prepoznati su među publikom kojoj je, kako pokazuje istraživanje, najčešća asocijacija na N1 portal – pouzdan, provjeren, kvalitetan, brz, objektivan i ažuran. Portal ba.n1info.com je uvijek i svugdje s vama.

Novo istraživanje, sprovedeno na online na uzorku od 1.000 gledatelja informativnih TV sadržaja u dobi od 18 do 54 godine širom Bosne i Hercegovine, a za potrebe naše medijske kuće, pokazuje da je i N1 televizija medij putem kojeg se gledatelji najčešće informiraju i kojem vjeruju.

Prije blizu osam godina gledateljima i čitateljima širom Bosne i Hercegovine obećali smo da će N1 biti brend kojem se vjeruje, da ćemo plasirati samo pouzdane, provjerene i tačne informacije i to obećanje održavamo i danas.

Za liderske pozicije na kojima se nalaze N1 televizija i portal ba.n1info.com u Bosni i Hercegovini najzaslužniji je vrhunski tim profesionalaca koji radi u našoj medijskoj kući.

Hvala vam na povjerenju i ostanite i dalje uz nas!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
Komentari

Vaš komentar