Sejo Brajlović u podcastu “Jedan sat”: Čudo neviđeno

Vijesti 06. jan 202316:40 0 komentara
N1

Ovih dana dospio je u žižu interesovanja odlukom da kupi automobilske gume turistima iz Srbije, koje je neko probušio u novogodišnjoj noći u Sarajevu. Pojedini su taj čin shvatili kao samopromociju, no to nije prvi put da uspješni ugostitelj i mesar pomaže ljudima u nevolji.

Pred njegovim restoranom na Ilidži dugačak je red, a veliki broj posjetitelja želi fotografiju sa, kako mu se obraćaju, “Kraljem”. Njemu nikad nije teško ustati, porazgovarati, ali i raditi uopće. Zaboli ga sve, naročito noge, ali je presretan, kaže, kad navečer prebroji lovu. No, nije uvijek bio bogat, pamti i drugačije dane, ali je i rođenjem i nasljeđem jednostavno bilo predodređeno da radi sa mesom.

Kako je došao do love, ko mu od poznatih nikad nije došao u restoran, kako je biti kokuz, a kako bogataš, pritišću li ga politike i političari samo su neke od tema sa jednim od simbola Sarajeva, rođenim u Ustikolini – Sejom Brajlovićem.

Gledajte i slušajte “Jedan sat” subotom uvečer na platformama YoutubeGoogle PodcastsApple PodcastsSpotifyStitcherCastbox i Deezer.

Nedjeljom u 22.30 samo na N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!