Na UKC RS i medijima stigao jezivi mail: Postavljeno je 11 bombi

Vijesti 09. jun 202213:45 > 13:48 1 komentar
Nezavisne: Velibor Tripić

Na UKC Republike Srpske mailom su stigle tri dojave o postavljenim eksplozivnim sredstvima, danas oko 12:40 sati. Upozoravajući mailovi stigli su i na adrese nekoliko medijskih kuća u Banjaluci.

“U skladu sa protokolima koje nalažu ovakve situacije, obaviješten je MUP Republike Srpske, vrši se evukacija pacijenata i radnika, a nadležne službe pretražuju prostore bolnice. Zaposlene u UKC Republike Srpske, naše pacijente i njihove porodice uvjeravamo da su poduzete sve potrebne aktivnosti kako bi se osigurala bezbijednost”, saopštili su iz UKC RS.

Iz ovog centra osuđuđuju činjenicu što su zdravstvene ustanove, medicinski radnici i najosjetljivija kategorija građana ponovo, već drugi put za sedam dana, postali meta ovakvih radnji koje izazivaju osjećaje neisigurnosti i straha.

Također, i na adrese više medijskih kuća u Banjaluci stigao je mail u kojem se navodi da je na UKC RS u Banjaluci postavljen eksploziv.

Takva poruka stigla je i na adresu  redakcije “Nezavisnih novina” i sve  je odmah prijavljeno policiji.

Sadržaj poruke su prenijeli u cjelosti:

“11 eskplozivnih uređaja, od toga 4 od po 1 kilogram i preostalih 7 od po pola kilograma su postavljeni po različitim prostorijama KC-BL i tajmer za njihove detonacije otkucava. Biće smrti svuda, svuda i treba da bude kada je vaša država i vas režim sejali smrt svuda oko sebe. J…. vam mamu četničku svima, dole Vučić, dole Putin, dole Dodik smrt svemu i svima što stoje na putu slobodi”, navodi se u mail-u.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare