Najnovija prognoza: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za 1. maj

Vijesti 27. apr 202107:04 > 08:41 0 komentara
N1

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u utorak će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugoistočnog smjera. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima vjetar istočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 10 stepeni, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni, na jugu zemlje do 20.

U srijedu takođe oblačno s kišom i pljuskovima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i devet stepeni, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18 stepeni Celzijusovih.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme očekuje se i u četvrtak. Lokalni pljuskovi se očekuju od sredine dana prema večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između sedam i 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 24.

Najnovija prognoza: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za 1. maj ?

Posted by NOVA BH on Monday, April 26, 2021

Od 29. aprila do kraja prognoznog perioda, 11. maja, temperature će biti prikladnije godišnjem dobu, jutarnje u Bosni od 6 do 11, u Hercegovini od 9 do 14°C, očekivane dnevne temperature u Bosni između 17 i 22, u Hercegovini od 20 do 25 °C.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!