Nakon tuče zbog reda pred pekarom u Banjaluci: Privedena jedna osoba

Vijesti 27. jun 202209:02 1 komentar
N1

U Banjaluci je sinoć u kasnim satima došlo do fizičkog napada na jednu osobu nakon verbalne rasprave u redu ispred pekare.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 26.06.2022. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala V.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Podsjećaju da je nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 22,45 časova, prijavljeno, da je ispred pekare u Banjaluci narušen javni red i mir tučom, te da je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da je lice V.B., nakon verbalne rasprave oko čekanja u redu ispred pekare, fizički napalo oštećeno lice, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede, te mu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i slijedi kriminalsitička obrada osumnjičenog lica.

Lice V.B. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 1,47 promila alkohola u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare