Latić Hulusić o homofobima: Kroz vas ne prolazi ništa osim vlastitog prdeža

Vijesti 26. jun 202212:22 > 12:39 11 komentara
N1

Rediteljica Nejra Latić Hulusić rediteljka koja vrlo često svojim objavama na društvenim mrežama izaziva mnogo pažnje reagovala je na uvrijedljive komentare političara i građana na održavanje Povorke ponosa.

“Ne znam. Meni ne treba ni stranka ni čopor ni manjina ni većina da me vodi kroz prolaznost dunjaluka. Ako nekoga volim, volim, ako ne volim ne volim, suštinski se oslanjam na one izbore na tom putu koji mi ne tište dušu kasnije.
Ja ću sa sobom nositi svoje odluke, osjećanja i preuzeti odgovrnost na Onom svijetu jer nisam mrzila ili sam voljela nekoga jer je samo insan.
Meni ne treba vraćati niko dugu, jer mi je niko nije uzeo. Vazda mi sjaji iz nekih insana jednako kao što umjesto nekih ljudi vidim samo beskrajni mrak.

Mrak je u onima što ne podnose ni mene u burkiniju na Panonici, ni Lejlu u duginim bojama u Sarajevu, ni nikjabe ni minjake. Mrak podnosi samo istovjetni mrak i samo svoju mrku sliku u ogledalu.
(Zato sam zahvalna Salko Zildzic koji je prvi politički subjekat koji se javno oglasio protiv mog istjerivanja sa javne površine i ponudio svoje borilačke vještine u zaštitu moje časti i ako se treba tući Salko samo zovi – nisam od kakve fajde ali da se zna na čijoj sam strani i da ti nisam zaboravila).
Mračna su i bolna srca onih koji u ezanima čuju indoktrinaciju, strašna su srca onih koji misle da će im Treća Bh. povorka ponosa: “Porodično okupljanje” odnijeti djecu u “pedere”.
Ali, šta vam ja mogu. Tako ste se sami zapečatili kao brendirane flaše čepovima ljudskih i prolaznih brendova. Kroz vas ništa osim prdeža vlastitog ne prolazi.” napisala je Latić Husulić na svom Facebook profilu.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare