Nelegalna “korona zabava” u prostorijama fudbalskog kluba u Gradiški

Vijesti 26. mar 202111:36 0 komentara
FENA/Ilustracija

Policija je u prostorijama fudbalskog kluba, u mjestu Gornji Podgradci, grad Gradiška, zatekla 14 osoba na nelegalnoj "korona zabavi".

Kako je saopćeno, Policijska uprava Gradiška kontinuirano provodi pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja zaključaka Štaba za vanredne situacije RS koje se odnose na sprečavanje širenja virusa među stanovništvom, te su tom prilikom evidentirali jedno krivično djelo „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“.

Naime, u četvrtak oko 20,00 sati, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su u prostorijama fudbalskog kluba, u mjestu Gornji Podgradci, grad Gradiška, zatekli 14 osoba, gdje je bila organizovana privatna zabava suprotno mjerama iz zaključaka Štaba za vanredne situacije. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se osobe D.L. i V.B. obojica iz Gradiške, ispitaju na navedene okolnosti, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjenom krivično djelo „nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“.

Policijska uprava Gradiška poziva građane da nadležnim skužbama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo RS, policijski službenici Policijske uprave Gradiška će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!