Nenad Nešić, Adnan Šteta i Arman Šarkić u Danu uživo

Vijesti 24. mar 202113:15 0 komentara
N1

U „Danu uživo“ ove srijede prepliću se zdravstvene, političke i sportske teme. I to nije sve. Govorimo i o dešavanjima u regionu i svijetu, te o nekim interesantnim video - projektima u BiH.

O novim turbulencijama unutar opozicionih redova u RS, kandidaturi za neku od inokosnih funkcija, najavi novih odlazaka iz stranke koju predvodi, covid – krizi u BiH – razgovaramo sa liderom DNS-a Nenadom Nešićem.

Radnici sarajevskog GRAS-a ponovo su juče protestovali. Ima li rješenja za ovo posrnulo preduzeće? Kako riješiti problem javnog prevoza u Sarajevu, zbog čega neki javni radovi traju bezobrazno dugo, zašto se neki ponovo izvode u samo par mjeseci razmaka – za „Dan uživo“ objašnjava ministar saobraćaja u Vladi KS Adnan Šteta.

Nove mjere donesene u KS, preporuke građanima, popunjenost bolničkih kapaciteta, nastavak procesa imunizacije protiv koronavirusa – komentarišemo sa Armanom Šarkićem, članom Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS.

Fudbalska reprezentacija BiH večeras od 20:30 u Helsinkiju protiv domaćina Finske igra prvu utakmicu kvalifikacija za SP naredne godine. Atmosfera u taboru „Zmajeva“, najave selektora Peteva, sastav protivničkog tima – teme su za razgovor sa sportskim novinarom Dinom Kurbegovićem.

„Stručni štab“ je humoristički video projekat ekipe okupljene oko portala „Šatro info“. Prve dvije epizode već su na YouTubeu, a sudeći prema najavama – biće ih još. Sa nama danas neki od protagonista ovog sitkoma, ali i oni koji su zaslužni što je ova priča zaživjela.

Tu su i svjetske i sportske aktuelnosti, biznis – vijesti, servisne informacije.

Sa vama od 16 do 18:30 sati Dalibor Mrdić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!