Nešić o Vukanoviću: “Ne zna razliku između Innsbrucka i Salzburga”

Vijesti 14. mar 202209:35 > 09:42 5 komentara
N1

Predsjednik DNS, Nenad Nešić, kaže da ostaje pri pozivu za TV duel upućenom poslaniku Nebojši Vukanoviću.

Nešić tvrdi da je, sve što je ovaj “bloger i manupulator” iznio tim povodom u javnost, čista laž.

Vukanović toliko laže da će mu nos porasti veći nego kod Pinokija. Očito je na društvenim mrežama vidio da se nalazim u posjeti Insbruku, a na poziv naše dijaspore i privrednika, pa se odlučio na jeftinu manipulaciju – hoće duel onda kada zna da ja nisam u zemlji – ne bi li prevario javnost kako je on eto pristao na duel, ali sam ja pobjegao. Ne bježim Vukane, 21. marta završavam obaveze i čekam te da se konačno suočimo. Čekam te da ogolim sve tvoje laži, podmetanja ali i perfidan kvislinški rad na razbijanju opozicije i derogaciji Republike Srpske. Znaš, Vukane, ozbiljni ljudi rade i život im nisu samo selfiji” poručio je predsjednik Nešić.

Ističe da se nalazi u posjeti Innsbrucku gdje živi pet hiljada naših zemljaka, koji su ga i pozvali u posjetu, što “Vukanoviću nije smetnja da nastavi sa lažima u maniru vjerujete li svojim očima ili meni”.

Ističe da se nalazi u posjeti Innsbrucku gdje živi pet hiljada naših zemljaka, koji su ga i pozvali u posjetu, što “Vukanoviću nije smetnja da nastavi sa lažima u maniru vjerujete li svojim očima ili meni”.

Naime, Vukanović na svom blogu tvrdi da je Nešić u Austriji na skijanju, u Salzburgu.

“Zaista sam zapanjen tolikom količinom laži kada svakodnevno objavljujem fotografije susreta sa našom dijasporom, ali i austrijskim privrednicima. Takvo Vukanovićevo ponašanje već je ozbiljno zabrinjavajuće i iskreno mi ga je žao. Volio bih da mu mogu pomoći” konstatovao je Nešić.

Kaže da mu je žao što je Vukanović pogođen i uzrujan činjenicom da je Nešić gost dijaspore.

“Ko profesora historije koji ne zna razliku između Salzburga i Innsbrucka može smatrati odgovornim i ozbiljnim sagovornikom? Ko čovjeka koji nema dana radnog iskustva u privredi i koji nije ni ekser zakucao može smatrati relevantnim za razgovore o ekonomiji, ulaganju dijaspore u Republiku Srpsku, oporavku naše privrede? Krajnje dobronamjerno bih Vukanoviću savjetovao da ostavi više ogledalce koje svaki dan pita: “Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši na svijetu svom”? Život nisu ogledalca, performansi i blogovi. Život je mnogo ozbiljniji i odgovorniji pristup društvu” istakao je Nešić i zaključio: “Vukanu želim dobro zdravlje, više ozbiljnosti, manje laži i da se u svom najboljem izdanju pojavi na TV duelu u bilo kom terminu od 21. marta. Do tada, Vukane, ne budi Pinokio”. rekao je Nešić.

“Čudno je da me Nešić preko Srne, RTRS, ATV i drugih režimskih medija dan ranije poziva na „opozicioni“ duel, da biram mjesto za megdana, a onda utekne u Austriju, vjerovatno da vidi da li je korona pogodila i ostavila posljedice na turizam i planine u Austriji! Kako je krenulo, možda duel bude na austrijskoj državnoj televiziji ORF – napisao je Vukanović na svom blogu prenosi Srpskainfo.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare