“Žao mi je što je Šarović povjerenik na mjestu predsjednika Vukanovićevog SDS-a”

Vijesti 24. dec 202115:59 > 16:00 3 komentara
N1

Nažalost članova SDS, te političke institucije koja je stvarala Republiku Srpsku, danas je stigla potvrda da je gospodin Mirko Šarović povjerenik Nebojše Vukanovića za mjesto predsjednika, kazao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

“Ja sam to osjećao i znao. Poštujući najveći broj ljudi koji su članovi i glasači SDS, sa DNS ponudio sam koncept jedinstva, saradnje, timskog rada, podjele odgovornosti i rezultata iznad svega. Nažalost, Nebojša Vukanović ima druge planove. On želi da jednog Dodika zamjeni drugim – sobom. Zato i svađa, laže, djeli, ruši i juri lajkove umjesto glasova”, istaknuo je Nešić.

Kako se nisu plašili Dodika, dodao je, neće se plašiti ni onog što ga “na prstima oponaša”.

“Članovima SDS i PDP, iskrenim opozicionarima koji znaju da ih Nebojša Vukanović vodi još jednom u nizu poraza u 20 godina imam jasnu poruku – vrata DNS nisu zatvorena. Ono što smo definisali kao put ka pobjedi ostaje. Za početak morate donijeti ljudsku i političku odluku da sa porazima raskrstite. SDS za početak da povrati svog predsjednika. Pa makar to bio i Mirko Šarović. Da posluša glas svojih članova i saradnika a ne da mu stranku vodi nestranačka ličnost, svađalica i klevetnik Nebojša Vukanović”, naveo je Nešić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare