“Nije Radovane narod pao sa Marsa, ali nije ga rodio ni Izvršni komitet SNSD!”

Vijesti 26. apr 202111:24 > 11:26 0 komentara
N1

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je SNSD da hitno prestane sa praksom da" najvažnije odluke u Republici Srpskoj donosi Izvršni komitet SNSD-a".

“Svjedoci smo da se posljednjih mjeseci sve najvažnije odluke koje se tiču rada Vlade Republike Srpske najprije donose i objavljuju na Izvršnom komitetu SNSD-a, a onda ih u djelo sprovodi premijer Višković sa svojim ministrima, što je strašna bruka i najgrublje gaženje zakona i demokratije. Za to vrijeme, odluke o zaduživanju po najvišim kamatnim stopama u regiji donose se tako što se one u Vladi proglašavaju tajnim. Novac se troši ne prema potrebama građana Republike Srpske nego prema procjenama Izvršnog komiteta SNSD-a”, naveo je Nešić u saopćenju.

“Gospodine Viškoviću, ovim ste samo potvrdili da ste nedostojni mjesta koje zauzimate. Niste Radovane pali sa Marsa, kao što nije ni pošten narod Republike Srpske. Ne zaslužuju oni, koje je rodila velika Republika Srpska, premijera od kojeg je jača zapisničarka Izvršnog komiteta SNSD-a”, dodao je.

Kako je naveo, Evropa traži procedure, javnost, odgovornost, debatu i snažne lidere.

“U nedostatku svega toga napravili ste Centralni komitet i više ličite na zastarjele komunističke strukture srednje Evrope nego na političare 21. vijeka”, kazao je Nešić u saopćenju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!