Novi dan u ponedjeljak: Izborna debata i brojni gosti

Vijesti 18. sep 202216:32 0 komentara
N1

Tema Izborne debate danas je Obrazovanje. Gosti Novog dana su predstavnici stranaka: Koalicija Država, Naša stranka Radom za boljitak i Hrvatski nacionalni pomak.

Alarmantni podaci iz Hitne pomoći: U Sarajevu samo u augustu četiri suicida. Koji su to prvi znaci depresije, koliko okolina ima ključnu ulogu pri pružanju pomoći? Pita li depresija za godine, situiranost, profesiju, obrazovanje? Da li je situacija sa mentalnim zdravljem alarmantna? Gošća Novog dana Nermina Vehabović – Rudež / psihologinja, psihoterapeutkinja.

Kraljica Elizabeta II. bit će pokopana danas u 12 sati po srednjevropskom vremenu u u Westminsterskoj opatiji uz prisutnost 2000 zvanica, uključujući stotine stranih dužnosnika i članova kraljevskih porodica. Kraljica je umrla 8. septembra u dobi od 96 godina u Škotskoj. Vladala je više od 70 godina. Uživo smo u Londonu.

Svjetsko prvenstvo u košarci za žene počinje 22. septembra i trajaće do 01. oktobra. Historiju ženske košarke piše i bh. reprezentacija koja se nalazi u grupi A sa reprezentacijama SAD, Belgije, Portorika, Južne Koreje i Kine. Uživo smo u Sidneju, za Novi dan govori selektor Goran Lojo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!