Novi detalji o padu aviona koji je prevozio oružje iz Srbije: Jezivi prizori

Vijesti 17. jul 202218:50 0 komentara
YT

Rezultati istrage koju je na području Kavale proveo specijalni tim, na mjestu gdje je pao avion koji je sinoć poletio iz Niša za Bangladeš, pokazuju da na zemlji ni u zraku nema opasnih supstanci.

Istraga se nastavlja, a specijalni timovi locirali su šest tijela. Prema riječima dužnosnika, dron je snimio jezive prizore.

Podsjetimo, u padu je stradalo osam osoba, a svi su državljani Ukrajine, potvrdilo je tamošnje Ministarstvo vanjskih poslova.

Avion je poletio iz Niša u Srbiji i bio je na putu za Aman u Jordanu kada je pilot prijavio probleme s motorom i zatražio hitno slijetanje u grčku zračnu luku Kavala, ali avion nije uspio doletjeti i srušio se 40-ak kilometara od zračne luke. Avion je za dlaku promašio kuće i uništio je električne stupove. U okolnim selima nestalo je struje.

Ruta leta zrakoplova prikazana na internetskoj stranici Flightradar24 pokazala je da je letjelica tvrtke Meridian stigla do sjevernog Egeja, blizu poluotoka Halkidiki, prije nego što se okrenula i vratila prema Kavali. Pilot je zatražio hitno slijetanje zbog problema s motorom, ali je signal zrakoplova izgubljen.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!