Obavijest iz BH-Gasa: Okončani radovi na sanaciji magistralnog gasovoda

Vijesti 05. feb 202122:09 0 komentara
N1

Iz BH-Gasa stiglo je obavještenje da su prema informaciji iz Gas prometa Pale okončani radovi na sanaciji magistralnog gasovoda Šepak-Zvornik-Sarajevo. Kako su istakli, ovim su se stekli uslovi da se započne sa procedurom normalizacije u snabdijevanju prirodnim gasom i te aktivnosti tj. normalizacija u snabdijevanju prirodnim gasom za sve korisnike će trajati do subote 6. februara 2021. godine do 12 sati.

“Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo svim korisnicima prirodnog gasa što su ispoštovali zahtjeve BH-Gas, a posebno građanima/individualnim korisnicima koji su svoju potrošnju prilagodili nastaloj situaciji. Ujedno, korisnicima koji su koristili alternativno gorivo i koji su prihvatili ovaj vid snabdijevanja želimo, isto tako, uputiti riječi zahvalnosti”, naveli su u saopćenju iz BH-Gasa.

Navode da će puna normalizacija snabdijevanja prirodnim gasom biti tokom 6. februara 2021. godine kada će svi korisnici moći koristiti potrebne količine prirodnog gasa. Sve ove aktivnosti će biti usuglašene sa korisnicima sistema.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!