Objavljen foto-robot osumnjičenog za ubistvo načelnika krim policije Prijedor

Vijesti 23. mar 202210:20 > 10:29 0 komentara
N1

U okviru istrage ubistva načelnika Sektora krim policije PU Prijedor Radenka Bašića izvršeni su pretresi i priveden je veći broj lica za koje postoji sumnjda da se mogu dovesti u vezu sa ubistvom koje je potreslo Bosnu i Hercegovinu, a kije se dogodilo u jutarnjim časovima u ponedjeljak u prijedorskom naselju Pećani.

N1Dok policija nastavlja istragu koja se provodi pod nadzorom nadležnih tužilaštava, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ukoliko su u ranijem periodu primijetili lice sa fotografije ili ga primijete odmah pozovu 122 ili se obrate najbližem policijskom službeniku ili policijskoj stanici.

Danas je sahrana ubijenog Bašića u Prijedoru i dan žalosti u cijeloj Republici Srpskoj. U Osnovnoj školi “Branko Ćopić” koja se nalazi u neppsrednoj blizni groblja na kojem će ubijeni biti sahranjen otkazana je nastava u međusmjeni i u drugoj smjeni.

Školsko dvorište koristiće se kao parking, a saobraćaj u obližnjim ulicama biće obustavljen od 11.00 časova.

Komemoracija Radenku Bašiću biće održana u Pozorištu Prijedor u 12 časova, a sahrana će biti obavljena na gradskom groblju u 14 časova.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!