Odbojkašice BiH, Vojin Mijatović, Nedžad Ahatović i Almir Terzić u Danu uživo

Vijesti 17. maj 202111:28 0 komentara
N1

U današnjem Danu uživo gledajte:

Izvještavamo sa samita procesa Brdo-Brijuni na kojem našu zemlju predstavljaju članovi Predsjedništva. O očekivanjima, aktuelnim tenzijama u zemlji, sastanku vlada Srbije i RS-a, političkim preslagivanjima u studiju razgovaramo sa političkim analitičarom i urednikom agencije “Anadolija” Almirom Terizićem.

Danas počinje vježba američkih vojnika i OS BiH “Brzi odgovor 21”. Tim povodom sa nama ekspert za sigurnost i vojni analitičar Nedžad Ahatović. Razgovaramo i o izraelsko – palestinskom sukobu koji bez obzira na poziv Vijeća sigurnosti UN-a za prekid vatre ne jenjava.

O zajedničkom nastupu “probosanskih stranaka” u RS-u, partnerstvu “Trojke” sa opozicijom iz ovog entiteta, kandidaturama za Predsjedništvo BiH, ali i aktuelnoj političkoj situaciji razgovaramo sa potpredsjednikom SDP-a BiH Vojinom Mijatovićem.

Nakon historijskog plasmana bh. odbojkašica na Evropsko prvenstvo danas su sa nama reprezentativke Edina Begić i Ajla Paradžik.

Osim sjajnih bh. igračica ugostit ćemo još jednog uspješnog, mladog Bosanca i Hercegovca. Nakon još četiri priznanja na međunarodnim takmičenjima sa nama je danas jedanaestogodišnji harmonikaš iz Bijeljine Đorđe Perić.

S obzirom da je mjesec maj posvećen podizanju svijesti o doživotnoj, autoimunoj bolesti celijakiji danas o ovom oboljenju razgovaramo sa dr. Sonjom Bjelošević, predsjednicom udruženja oboljelih “No gluten” Kantona Sarajevo.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!