Oglasio se Danis Tanović o nesreći na Drveniji u kojoj je povrijeđen njegov sin

Vijesti 13. feb 202212:17 > 12:24 6 komentara
Tanjug/sava Radovanović

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na Drveniji u Sarajevu prije dva dana povrijeđen je sin bh. oskarovca Danisa Tanovića. Reditelj se oglasio na Instagramu i zahvalio svima na podršci koju mnogi pružaju njemu i njegovoj porodici.

“Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju CUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje”, napisao je Tanović.

Ispod ove objave je Tanović također dobio poruke podrške i želje za Orhanov brz oporavak.

Podsjetimo, teška saobraćajna nesreća se desila prije dva dana u 20:55 sati u ulici Hamdije Kreševljakovića kada je Benjamin Spahović terencem marke Porsche udario 17-godišnjaka. On je potom uhapšen u 01:40 sati.

Također, iz MUP-a Kantona Sarajevo su se oglasili nakon saobraćajne nesreće koja se desila na Drveniji u Sarajevu.

“Urađen je alkotest mjestu nesreće, kao i skrining test na prisustvo narkotika, nije utvrđeno prisustvo alkohola i narkotika kod vozača. Po naredbi dežurne tužiteljice od istog je uzeta i krv i urin radi analize i potrebnih vještačenja”, kazao je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Spahović je od ranije dobro poznat policiji i u nekoliko navrata je služio zatvorske kazne.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare