Opozicija se utrkuje s čestitkama Vučićevom SNS-u, hoće li Dodik u Leskovac?

Vijesti 21. okt 202215:55 3 komentara
Nova S

Leskovac je večeras domaćin proslave 14. rođendana Srpske napredne stranke, a osim dolaska predsjednika Aleksandra Vučića i najviših funkcionera vladajuće partije, gradonačelnik Leskovca najavljuje dolazak od 10.000 do 12.000 simpatizera iz cijele Srbije.

Sa čestitkama Vučićevom SNS-u utrkuju se u Republici Srpskoj.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović uputio je predsjedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, kao i svim članovima i simpatizerima SNS-a, čestitku povodom četrnaest godina od osnivanja stranke.

Pročitajte još:

On je SNS-u i njenom predsjedniku poželio mnogo uspjeha u budućem radu i istakao da su rezultati koje je Srbija ostvarila pod vođstvom SNS-a impresivni.

„Srpska napredna stranka i njen predsjednik Aleksandar Vučić su pokazali kao se treba voditi država, kako se jača njena ekonomija, kako se brane nacionalni interesi“, kazao je Šarović.

On je istakao da je ekonomski jaka i politički stabilna Srbija snažan oslonac i svima u Republici Srpskoj.

Branislav Borenović, lider PDP-a istakao je da se: “Pod vođstvom SNS-a Srbija preporodila i postala najznačajniji regionalni faktor i u mogućnosti je da pomogne Republici Srpskoj vrijednim i značajnim kapitalnim projektima, za šta joj je Srpska vječno zahvalna”.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, člana vladajuće koalicije u RS, navodi: “Ponosni na dugogodišnju saradnju Srpske napredne stranke i Ujedinjene Srpske, kao i odnosu prema Republici Srpskoj, u svoje lično ime i u ime Ujedinjene Srpske upućujem najiskrenije čestitke i želim sve najbolje povodom 14 godina postojanja i rada Srpske napredne stranke. Uz želju da i dalje radite za dobrobit svih građana Republike Srbije i Republike Srpske, srdačno vas pozdravljam”.

Za sada nije poznato da li je čestitku SNS-u poslao lider SNSD-a Milorad Dodik, te da li će se možda večeras pojaviti na proslavi u Leskovcu.

Prošle godine Dodik je Vučiću i njegovoj stranci čestitao 13.rođendan. Nakon opštih izbora u Bosni i Hercegovini, nije bilo javnih kontakata Dodika i Vučića.

Regionalna analiza izbora: “Veliki kratki spojevi između Beograda i Banjaluke”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare