Opština Pale poklonila zemljište na Jahorini porodici Novaka Đokovića

Vijesti 19. nov 202117:36 2 komentara
Srna

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i otac proslavljenog tenisera Novaka Srđan Đoković potpisali su danas u Istočnom Sarajevu notarski ugovor i time završili proceduru u vezi sa prenosom vlasništva nad zemljištem koje je ova lokalna zajednica poklonila porodici najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.

Jugović je na svom “Instagram” profilu podsjetio da je na njegov prijedlog Skupština opštine Pale donijela odluku o prenosu vlasništva nad zemljšitem porodici Đoković.

“Zahvalni smo porodici Đoković što je prihvatanjem našeg poklona i izraženom željom da na darovanoj parceli na Jahorini izgradi svoj objekat već učinila značajan potez u tom smjeru. Opština Pale im želi da se osjećaju ugodno uvijek kada dođu u predivni ambijent olimpijske planine i ove sredine uopšte”, navodi Jugović.

On je istakao da je kao načelnik opštine ponosan što je svojim potpisom na pomenuti ugovor ispunio svoje obećanje, ali i želju lokalne zajednice da ovim darom iskažu poštovanje prema Novaku Đokoviću, njegovim rezultatima, ali i svemu što čini za narod van sportskih terena.

“Novak Đoković je veliki humanista i čovjek koji na najbolji način širom svijeta afirmiše podneblje iz kojeg potiče i sve one vrijednosti koje krase naš srpski narod”, poručio je Jugović.

On kaže da je ova lokalna zajednica počastvovana što su članovi porodice Đoković, ovim činom, na neki način postali i njihovi sugrađani, te da vjeruje da će oni češće boraviti na Jahorini i Palama, što će značajno doprinijeti promociji ovoga kraja i turizma na području Sarajevsko-romanijske regije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare