Osmanović, Pandurević, Gajić, Hadžibegić i Batelić u Danu uživo

Vijesti 01. apr 202109:50 0 komentara
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

Prvi travanj obilježava se kao Međunarodni dan šale, međutim, kada vidimo aktualno stanje u zemlji, malo kome je do šale. Od 16 sati i danas brojne teme i gosti u emisiji “Dan uživo”.

Evo što Vas očekuje:

– “Umjesto da nabavlja vakcine, Tegeltija spava zimskim snom”, kaže to šef Kluba zastupnika SDA Adil Osmanović, komentirajući aktualnu situaciju. O ovoj temi, formiranju Interresrone radne grupe za izmjene Izbornog zakona, pregovima sa HDZ-om i SNSD-om, danas govori za Dan uživo.

– Nakon duže medijske šutnje, danas je s nama Aleksandra Pandurević, članica Glavnog odbora SDS-a. Uvijek prepoznatljiva po britkim komentarima danas komentira aktualno stanje u zemlji, poteze ovog saziva i Parlamenta kao i Vijeća ministara BiH, te druge aktualne teme.

– Aktualnu epidemiološku situaciju, nove sojeve, mjere koje su na snazi, suradnju sa medicinskim ustanovama danas komentira i analizira pulmolog i specijalista intenzivne njege na američkoj Mayo klinici Ognjen Gajić.

– Minamalni poraz od Francuske sinoć na Grbavici naših Zmajeva. Što smo pokazali, sudačke odluke, nastavak kvalifikacija, ono je o čemu će danas govoriti nogometni stručnjak s pariskom adresom – Faruk Hadžibegić.

– Ona svojom pjesmom želi probuditi najbolje u ljudima.. Prije nekoliko tjedana predstavila je novu emotivnu, snažnu pjesmu ‘Bolji ljudi‘, koja osvaja na prvo slušanje. Uvijek rado viđen gost, Franka Batelić danas je naša glazbena gošća.

Tu su i aktualne vijesti, svjetske, ekonomske, sportske i servisne informacije.

Zvonko Komšić s Vama je do 18:30h.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!