Pjanić dobio poruku podrške od udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”

Sport 18. nov 202122:37 1 komentar
Facebook: Srce za djecu oboljelu od raka

"Šaljemo punu podršku velikom čovjeku velikog srca, najtoplije duše pune razumijevanja", stoji u uvodu poruke koju su iz udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka" posvetili bh. fudbalskom reprezentativcu, Miralemu Pjaniću. Poruka je uslijedila nakon salve kritika na njegov posljednji nastup u utakmici koju je naša reprezentacija igrala protiv Finske i pretrpjela poraz.

U dirljivoj objavi na zvaničnoj Facebook stranici udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”, ističu kako je Pjanić njihov ambasador koji ih je usrećio u mnoštvu navrata.

“Naš Miralem Pjanić , naš ambasador, prije svega neko ko je milion puta usrećio i ispunio želje djeci koja se bore za život. Upravo on je milion puta donio sa sobom najljepše osmijehe na njihova lica, donio je zaborav na teške trenutke, motivisao ih da se ne predaju, da je pobjeda moguća”, istakli su iz ovog udruženja.

“Miralem je prije svega čovjek, neko ko je pomogao našoj djeci na milion načina, kako finansijski tako i svojom podrškom i bodrenjem naše djece u najtežim trenucima. Sada mi i djeca oboljela od raka stojimo uz njega, bodrimo ga u ovim danima kada su izgleda svi zaboravili njegove kvalitete, ljudsku veličinu”, stoji u dirljivoj poruci posvećenoj bh. reprezentativcu.

“Ovo je vrijeme kada svi možemo pokazati svoju ljudskost i ne posezati za osudom i teškim riječima tako olako. Dragi naš Miraleme, čuvaj se. Mi smo uz tebe. Vole te tvoji mali i veliki heroji najviše”, stoji u zaključku emotivne objave na Facebooku.

Podsjećamo, Pjanića su mnogi proglasili jednom od najslabijih karika u pretposljednjem meču koje je naša fudbalska reprezentacija odigrala u dosadašnjim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, nakon što je uslijedila salva negativnih komentara.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare