Policija traga za Renatom Marjanovićem, poznat po maltretiranju povratnika

Crna Hronika 07. mar 202114:55 > 15:32 2 komentara
Facebook

Prijedorska policija traga za Renatom Marjanovićem koji je sinoć ispalilo više hitaca iz automatske puške u pravcu ugostiteljskog objekta u Prijedoru, a potom se udaljilo sa mjesta događaja.

Iz Policijske uprave Prijedor navode da tom prilikom niko nije povrijeđen, a da su na objektu u Ulici Slavka Rodića pričinjena znatna oštećenja.

Policiji je u 20.40 sati prijavljeno da je R.M. ispalio rafalno više hitaca iz automatske puške u pravcu ugostiteljskog objekta, nakon čega se vozilom marke “Opel corsa” udaljilo sa mjesta događaja.

R.M. se sumnjiči za izvršenje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji će nakon pronalaženja lica i kompletiranja predmeta odlučiti o daljem postupanju.

Inače, Renato Marjanović je od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, fizičkog maltretiranja osobe bošnjače nacionalnosti od koje je tražio da sa automobila skine zastavu Bosne i Hercegovine. Tada je Marjanović od povratnika tražio da se izivine aktuelnom članu Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku što je oštećeni i učinio.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare