Policija u zatvorenom kafiću zatekla 14 osoba, uhapšena jedna osoba

Vijesti 02. feb 202109:33 0 komentara
Dron.ba

Policijska uprava Gradiška kontinuirano sprovodi pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja zaključaka Štaba za vanredne situacije Republike Srpske koje se odnose na sprečavanje širenja virusa među stanovništvom, te su tom prilikom evidentirali jedno krivično djelo ,,Nepostupanje po zdravstvenim pripisima za vrijeme epidemije“.

Naime, sinoć oko 23:20 časova, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su u prostoru bivšeg ugostiteljskog objekta u mjestu Dragelji, grad Gradiška, vlasništvo osobe inicijala Z.S. iz Gradiške, zatekli 14 osoba.

Osoba Z.S. je uhapšena, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se soba ispita na navedene okolnosti, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo.

“Policijska uprava Gradiška poziva građane da nadležnim skužbama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi. U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Gradiška će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, navode iz policije.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!