Politički rat smećem vlasti i opozicije u Banjaluci (VIDEO)

Vijesti 03. apr. 202116:04 > 16:164 komentara
Podijeli:
Izvor: N1

Nakon jučerašnjih slika Banjaluke koja je zatrpana smećem, danas kontejneri i kante ispražnjeni, a po centru grada se mogu vidjeti crne kese pune smeća.

Mladi SNSD-a od 6 sati jutros su u akciji čišćenja Banjaluke. Njihove starije kolege kasno sinoć optužile su mlade PDP-a da namjerno zatrpavaju grad smećem kako bi pravili političku priču oko blokade zbog neusvajanja budžeta.

Dokaz da je sve ovo dio gradonačelnikove kampanje i populističkih poteza činjenica je da su aktivisti PDP brendirali smeće kojim su zatrpavali grad, pokušavajući da nekog drugog okrive za ovakvo stanje u Banjaluci. Žao nam je što držite ovaj grad i sve naše sugrađane taocima”, stoji na Twitter nalogu SNSD-a.

S druge strane u PDP-u su osudili stavove SNSD-a koji građane, koji su se samoorganizovali kasno sinoć da čiste Trg Krajine, zloupotrebljavaju i lažno optužuju.

Politički rat smećem mogao bi se danas riješiti ako se postigne kompromis oko budžeta na sastanku koji je za 14 časova sazvala skupštinska većina.

Izvor : N1

Na sastanak nije stigao Milorad Dodik, ali jesu predsjednik GO Banjaluke SNSD Vlado Ðajić, potpredsjednik PDP Igor Crnadak i drugi…

Tviteraši pomno prate situaciju i kritikuju. Jedan od upečatljivih komentara je: ”Omladinci partija čiste grad od smeća u svom političkom ratu. Zamisli rat stalno i umjesto botovanja po netu i snimanja klipova, sade cvijeće, održavaju parkove, obilaze stare i bolesne, volontiraju u Mozaiku”…

 

Komentari

Vaš komentar