Ponuda na platformama za vaučere nije konačna, najveći interes za lječilišta

Vijesti 08. aug 202213:13 > 13:19 2 komentara
N1

Velika je zainteresiranost građana za turističke vaučere u Federaciji BiH koje je subvencionirala Vlada FBiH. Platforme City Deal, e-Kupon i Odmori u BiH, objavili su dio vaučera, no kako je potvrđeno za N1, to nije konačno, još uvijek se sklapaju ugovori sa ponuđačima.

Prije kupovine kupona, kontaktirati hotel

Najla Tihak iz City Deala za N1 je kazala da je zbog velike zainteresiranosti sajt pao, ali svako malo neko uspije da kupi kupon.

“Skontali su i jako je dobro, da nazovu hotel ili smještajnu jedinicu, pitaju da li je raspoloživo, onda kupe kupon na City Dealu. Time uštede vrijeme, i njima, i nama”, istaknula je Tihak. Dodaje da trenutno sa potpisanim ugovorima imaju oko 50 ponuda, međutim nakon 10 puštenih sajt je pao, ali one se redovno ažuriraju.

N1

U narednim danima očekuje se još novih ponuda. A da li su iste ponude na svim platformama, interesuje građane.

“Ako imamo iste klijente cijena mora biti ista. Identične ponude moraju biti od istih ponuđača, a ne znači da imamo iste ponuđače. Raznovrsna je ponuda, pa je dobro pogledati sva tri portala”, preporučila je ona.

Prema upitima građana i onoga što je vidljivo po kupovini, istaknula je predstavnica City Deala, najveća zainteresiranost je za lječilišta, reumale, banje, i za porodične aranžmane Ajdinovići, Igman, Bjelašnica…

Kupovina kupona u poslovnici

Trenutno u ponudi nema vaučera za Neum, jedini bh. grad na moru, ali vrlo je moguće da će se narednih dana potpisati ugovor i sa nekim ponuđačima iz tog grada.

Konkretno, na City Dealu, kupovina se može obaviti i bez registracije, prije toga treba popuniti formular, a ako kupujete direktno kod njih, također popunjavate taj formular.

“Najveći broj starijih osoba dolazi direktno kod nas, jer su skeptični za online prodaju ili nemaju pristup internetu”, rekla je predstavnica City Deala.

Osim ove platforme, turistički vaučeri nude se i na Odmori u BiH i na e-Kuponu.

U nastavku pročitajte pravila i uslove kupovine turističkih vaučera koje subvencionira Vlada FBiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare