Poziv mladima u RS za registraciju za 100KM

Vijesti 04. jul 202214:1616 komentara
Podijeli:
Izvor: N1

Sutra počinje online registracija za jednokratnu novčanu pomoć mladima u Republici Srpskoj u visini od 100 KM. Sredstva za isplatu sredstava kojima je cilj poboljšanje materijalnog položaja mladih, kako je saopšteno iz Ministarstva finansija Republike Srpske obezbjeđena su Rebalansom budžeta za ovu godinu. Isplata će kažu, početi sukcesivno po zaprimanju prijava.

“Jednokratnu novčanu pomoć prijavom na aplikaciju https://inp.vladars.net/ mogu da ostvare mladi sa prebivalištem u Republici Srpskoj ili Brčko Distriktu sa državljanstvom Bosne i Hercegovine/Republike Srpske, rođeni od 1.7.1993. do 1.7.2006. godine”, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Prilikom podnošenja prijave u aplikaciju je potrebno unijeti lične podatke: ime i prezime, matični broj, broj tekućeg računa, naziv banke u kojoj je račun, te označiti mjesto prebivališta. Podaci će biti tretirani u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, te kao takvi neće biti korišteni u druge svrhe, garantuju u Ministarstvu finansija RS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar