Predrag Kojović nakon teškog srčanog udara: Dobio sam novu šansu i novi život

Vijesti 07. okt 202211:22 5 komentara
Predrag Kojović / F.Z./N1

Državni parlamentarac i bivši predsjednik Naše stranke Predrag Kojović neposredno prije izbora završio je u bolnici zbog srčanih problema, a sada, nakon što se stanje stabilizovalo oglasio se o svom zdravstvenom stanju.

Kako je naveo Kojović, zbog velikog broja upita, a zbog nemogućnosti da svima odgovori ponaosob, odlučio je ukratko ispričati šta se desilo u nedjelju 25. septembra.

“Prije svega, sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Također, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške. Dakle, u nedjelju 25. septembra oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači”, naveo je Kojović.

Kojović hospitalizovan zbog srca, Naša stranka – nema razloga za zabrinutost

Dalje dodaje da je zahvaljujući gore spomenutim ljudima dobio novi život i novu šansu.

“Naredne nedjelje, 2. oktobra, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu. Slučaj – ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i tačka”, poručio je Kojović, a ispod njegove objave nizali su se komentari podrške i želja za brz oporavak.

Screenshot/Facebook

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare