Predsjednik SNSD-a u Bijeljini, reakcija iz SDS-a: Lažne suze Milorada Dodika

Vijesti 11. feb 202114:07 > 14:09 0 komentara
N1

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik sastao se u Bijeljini sa predstavnicima Stranke demokratske Srpske (SDS) Semberija koja je sa SNSD-om dio skupštinske većine u gradu.

Sastanak je počeo u 13.30 sati u prostorijama Gradskog odbra SNSD Bijeljina. Prethodno je Dodik održao sastanak sa članovima Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina, na čijem je čelu privremeni predsjednik Vladimir Lazić.

“Današnja posjeta predsjednika SNSD-a Milorada Dodika Bijeljini, odlazak na grobove Miće Mićića i Gavrila Bobara izazvala je veliku pažnju i zebnju u Bijeljini. Šapatom se govori da li je u pitanju komemorativni skup, na kome će Dodik proliti lažne suze za svojim saradnicima, kako ih je u javnosti zvao, ili će i dalje nastaviti da vodi pogubnu politiku za naš grad, s obzirom da je najavio i sastanke u SNSD-Bijeljina i SDS Semberije, a potom i sa odbornicima skupštinske većine, zaobilazeći ostale i zvaničnu instituciju Gradonačelnika. Nadamo se da ovog puta nije izdao nove naloge koji će dalje da dijele građane i koče realizaciju projekata koji treba da se realizuju u našem gradu te da niko više neće stradati prateći njegovu pogubnu politiku. Građani Bijeljine znaju ko radi za njihove interese, a ko nudi prazna i lažna obećanja svih ovih godina”, naveli su iz Gradskog odbora SDS Bijeljina.

U nastavku posjete Bijeljini Dodik će se sastati sa odbornicima skupštinske većine u Bijeljini koju čine 23 od 31 odbornika Skupštine grada.

Delegaciju SDS Semberija predvodi Predrag Jović, koji je na čelu stranke od smrti njenog osnivača i lidera Miće Mićića, dugogodišnjeg gradonačelnika Bijeljine.

U skupštinskoj većini je sedam odbornika SNSD-a, pet odbornika SDS Semberija, četiri Demosa, po dva odbornika iz Ujedinjene Srpske, SP i SDA i jedan iz Pokreta za Bijeljinu.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!