Predsjedništvo BiH o sastanku s Power: Snažna potpora SAD

Vijesti 21. jan 202215:20 > 15:21 0 komentara
Predsjedništvo BiH

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić i članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Milorad Dodik primili administratoricu Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanthu Power

Na sastanku je razgovarano o aktualnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Bosni i Hercegovini i bilateralnim odnosima i suradnji između Bosne i Hercegovine i SAD-a.

Članovi Predsjedništva BiH su zahvalili Vladi Sjedinjenih Američkih Država na kontinuiranoj potpori i pomoći na reformskom putu Bosne i Hercegovine. Pozdravili su brojne projekte, koje Vlada SAD-a implementira putem USAID-a, kako bi pružila pomoć svim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini.

Administratorica Power je naglasila snažnu posvećenost i potporu Sjedinjenih Američkih Država Bosni i Hercegovini u suprotstavljanju korupciji, unapređenju demokratskih reformi i vladavine prava, te stvaranju novih ekonomskih prilika za građane BiH.

Ponovila je partnersku ulogu SAD-a i nastavak dugogodišnje suradnje u izgradnji prosperitetne budućnosti u funkcionalnoj Bosni i Hercegovini.

Sastanku su nazočili veleposlanik SAD-a u BiH Eric Nelson, v.d. pomoćnice administratorice USAID-a za Europu i Euroaziju Margot Ellis i ravnateljica Misije USAID-a u BiH Courtney Chubb.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!