Promjena SDS-ovog sastava u NSRS

Vijesti 25. mar 202213:20 0 komentara
N1

Ivanka Marković, poslanica SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, podnijela je ostavku zbog privatnih razloga.

CIK BIH je ostavku evdentirao i prihvatio, te na mjesto Markovićeve dolazi sljedeći SDS-ov kandidat sa liste Slađana Nikolić.

Dugogodišnja profesorica Pravnog fakzlteta u Banjaluci, za N1 je potvrdila kratko informaciju, kazavši da više detalja potražimo u stranci.

Iz SDS-a saopštavaju:

“Prof. dr Ivanka Marković vratila je mandat poslanika Narodnoj skupštini Republike Srpske što je bio uslov za njen potencijalni budući profesionalni angažman. Njeno mjesto narodne poslanice u Klubu SDS od naredne sjednice popuniće Slađana Nikolić iz Zvornika.

Odajemo zahvalnost profesorici Marković na protekle tri godine angažmana u Narodnoj skupštini Republike Srpske gdje je odgovornim, stručnim i srčanim angažmanom doprinosila promociji politika Srpske demokratske stranke.

Želimo joj puno uspjeha u budućim profesionalnim izazovima, u kojima smo sigurni, da će njen kvalitet, stručnost i odgovornost doći do izražaja i da će, u kojoj god ulozi se našla, naći način da doprinose društvu na isto kvalitatan način kako je to činila kao narodni poslanik.

Ovim putem čestitamo i izbor za narodnog poslanika našoj Slađani Nikolić kojoj želimo puno sreće u radu. Sigurni smo da će Slađana Nikolić na najbolji način predstavljati interese svoga grada i svoje regije u Narodnoj skupštini Republike Srpske”.

Ivanka Marković, prenose mediji, kandidat je za sudiju Ustavnog suda RS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!