Razdor na relaciji Stanivuković – Trivićeva?

Vijesti 22. apr 202211:07 > 12:10 10 komentara
N1

Već neko vrijeme mediji spekulišu o neslaganjima unutar vrha PDP-a a posebno na relaciji Jelena Trivić - Draško Stanivuković.

Da u spekulacijama ima i istine potvrđuje posljednji intervju koji je gradonačelnik Banjaluke dao Glasu Srpske.

“Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem”, rekao je Stanivuković, govoreći o tome da li Jelena Trivić ima njegovu podršku ili su njih dvoje u sukobu.

“O tome se često polemiše i stiče takav utisak, jer nas u javnost ima manje. Međutim, Jelena ima moju punu i iskrenu podršku. Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem. Maksimalno sam otvoren da pomognem”, rekao je on.

Trivićeva nije bila voljna da komentariše izjave Stanivukovića, optužujući N1 da pokušava da insinuira razdore.

“Vaskršnji su praznici i vrijeme okupljanja porodice. Nemam nikakav komentar na razdore koje pokušava da insinuira vaša kuća N1 iz samo njima znanjh razloga”, odgovorila je Trivićeva upitana da prokomentariše Stanivukovućevu izjavu datu Glasu Srpske.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare