Reporterka N1 iz Nevesinja emotivno o strahu nakon zemljotresa

Vijesti 23. apr 202208:56 > 09:14 0 komentara
N1

Reporterka N1 Snežana Mitrović iz Nevesinja je gledaocima naše televizije prenijela dešavanja iz ovog grada nakon zemljotresa u kojem je nažalost život izgubila djevojka iz Stoca.

Da građnima u Nevesinju nije bilo svjedeno, svjedoči naša reporterka koja kaže da se u ovom mjestu svu noć nakon prvog zemljotresa nije spavalo i u kontinuitetu pratila naredna podrhtavanja tla. Kako je izvijestila Mitrović, građani su preplašeni, zavladala je panika te su i dalje u šoku šta se sve dogodilo protekle noći.

Također, za N1  Milenko Avdalović je kazao nije evidentirana veća materijalna šteta i da će se ona tek utvrditi, kazala je Mitrović.

Gledaocima N1 naša reporterka je objasnila da je u Nevesinju većina naselja je napravljena nakon rata te da nije bilo masovne gradnje.  Nevesinjci su u šali kazali da su svoje objekte učvrstili kao Pentagon.

Na kraju Mitrović je naglasila da je u Nevesinju jučer bio izuzetno tmuran, jeziv dan koji je na kraju rezultirao zemljotresom i da je trenutno sve pod kontrolom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!