Ryanair ponovo leti na Aerodrom Banja Luka

Vijesti 04. jun 202111:23 1 komentar
N1

Ryanair, evropska avio-kompanija br. 1, najavila je danas (4. juna) novu liniju iz Banjaluke za Geteborg za ljeto 2021. godine, a koja od danas saobraća dva puta sedmično, saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Banja Luka.

Dodatno će od jula obavljati letove na šest linija iz Banjaluke, i to za Berlin, Brisel „Charleroi“, Frankfurt „Hahn“, Milano „Bergamo“, Memingen i Beč (sve dva puta tjedno).

U znak proslave nove linije za Geteborg iz Banjaluke, Ryanair je pokrenuo prodaju karata po cijenama od samo 19,99 eura za putovanja do 31. oktobra, a koja se moraju rezervisati do ponoći, 6. juna, na web stranici Ryanair.com.

„Drago nam je što danas možemo da najavimo novu liniju iz Banjaluke za Geteborg, s nizom popularnih ljetnih destinacija za odmor, uključujući Berlin, Brisel “Charleroi”, Frankfurt “Hahn”, Milan “Bergamo”, Memingen i Beč od jula

Kako bismo proslavili naš prvi let na liniji Banja Luka – Geteborg, kao i zvanični početak ljetne sezone, Ryanair je pokrenuo prodaju karata po cijenama od samo 19,99 eura za putovanja do 31. oktobra, a koja se moraju rezervisati do ponoći, 6. juna. Obzirom na nevjerovatne niske cijene, kupci bi se trebali prijaviti na www.ryanair.com, te sebi osigurati karte po najnižim cijenama”, kazala je direktorica prodaje i marketinga Ryanair-a za CEE i Balkan, Olga Pawlonka.

“Srećni smo što od danas Ryanair ponovo leti sa našeg aerodroma i nastavljamo odličnu saradnju. Naši građani od danas mogu planirati putovanja u neke od najljepših evropskih gradova zahvaljujući novim avio-linijama kompanije Ryanair”, kazala je portparol aerodroma Banja Luka Sanela Kasalović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare