Ryanair uvodi novu rutu leta Banjaluka – Milan Bergamo u ljeto 2021. godine

Vijesti 16. mar 202111:43 0 komentara
N1

Ryanair, broj 1 avioprevoznik u Evropi, je danas objavio novu rutu leta Banja Luka - Milan Bergamo koja će početi s letovima 3. jula 2021. i letiće dva puta sedmično kao dio Ryanair-ovog rasporeda letova za ljeto 2021. u Bosni i Hercegovini.

Klijenti iz Bosne i Hercegovine sad mogu rezervisati ljetni odmor leteći po najnižim cijenama karte i uz opciju da iskoriste Ryanair-ovu mogućnost da putujete bez izmjene naknade ako dođe do promjene planova.

Kako bi proslavili, Ryanair je izbacio prodaju sjedišta sa cijenama karte od samo 24,99 € za putovanja do kraja oktobra 2021. koja se moraju rezervisati do nedjelje 21.3.2021. u ponoć na internet stranici Ryanair.com website.

Ryanair-ov menadžer prodaje i marketinga za srednju i istočnu Evropu i Balkan Olga Pawlonka je rekla:

“Drago nam je što objavljujemo novu rutu leta Banja Luka – Milan Bergamo koja počinje s letovima 3. jula kao dio našeg rasporeda letova za ljeto 2021. u Bosni i Hercegovini. Imajući na umu da se restrikcije uzrokovane Covid-om redovno mijenjanju, klijenti sad mogu rezervisati letove za zasluženi odmor znajući da ako moraju da odgode ili promijene datume putovanja to mogu da urade do dva puta bez izmjene naknade do kraja oktobra 2021. Kako bi proslavili ovu novu rutu leta Milan Bergamo, izbacujemo prodaju sjedišta sa cijenama karte od samo 24,99 € za putovanja do kraja oktobra 2021. koja se moraju rezervisati do nedjelje 21.3.2021. u ponoć. Pošto će se ove nevjerovatne niske cijene karata brzo razgrabiti, klijenti treba da se uloguju na www.ryanair.com i izbjegnu da ovo propuste.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!