“Samo je Đukanović udarao na SNS, i Mile će završiti kao Milo”

Vijesti 29. sep 202222:46 0 komentara
Twitter/AP

Aleksandra Pandurević, član GO SDS-a, pružila je večeras podršku članovima Vučićevog SNS-a Adam Šukalo i Vlado Mandić, koji su večeras privedeni u Banjaluci.

“Podrška za moju braću Vladu i Adama! Poslednji trzaj režima jeste udar na SNS Srbije, što je pokušao još samo Milo Đukanović. I Mile će završiti kao Milo! Živjela slobodna Republika Srpska”, poručila je Pandurević.

Podsjećamo, predsjednik SDS-a Mirko Šarović također se oglasio večeras kazavši da su MUP RS “toliko drski i bezobrazni da ne prežu ni od hapšenja dokazanih prijatelja Republike Srpske”.

“Dok traje naša tribina ovaj režim hapsi u Banjaluci građane Srbije, članove Srpske napredne stranke i prijatelje Srpske demokratske stranke”, istakao je Mirko Šarović u Tesliću.

Inače, policija je prvo pretresla vozilo Šukala i Mandića i nakon dužeg zadržavanja bez objašnjenja ih privela u policiju, javlja BN TV.

Razlog hapšenja nije poznat.

Šukalo je bivši poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, dok je Mandić nekadašnji rukometaš. I Šukalo i Mandić su članovi Glavnog odbora SNS-a Aleksandra Vučića.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!