Šarović: Načelnik Đorđe Miličević i 110 funkcionera prešlo u SDS

Vijesti 17. mar 202112:58 > 13:55 6 komentara
RTVBN

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović objavio je danas kako se u SDS vraća Đorđe Miličević, aktuelni načelnik Opštine Šamac te da s njim prelazi cijeli opštinski odbor, 43 funkcionera, sedam odbornika, sedam direktora javnih preduzeća te članovi 15 mjesnih odbora. Riječe je o 110 novih članova.

“Riječ je o uspješnoj osobi koja je u drugom mandatu načelnika opštine Šamac. Prije toga uspješno jeobavljao dužnost zamjenika ministra civilnih poslova BiH. Mi ne dobijamo u liku Đorđa Miličevića samo njega već značajan broj ljudi, članova SDS-a, to je sa 15 mjesnih odbora i 43 člana opštinskog odbora – 110 članova koji prelaze u SDS i sedam funkcionera, direktora javnih preduzeća… To je najveća snaga od svih političkih partija u opštini Šamac“, rekao je Šarović.

Istakao je kako je ovo naročito važno za ono što se priprema za 2022. godinu, odnosno opšte izbore u BiH. Dodao je kako je Miličević od danas i član Predsjedništva SDS-a.

“Čast mi je zadovoljstvo što se vraćam u svoju kuću nakon 11 godina. Ovo nije nikakv prelazak, ovo je nastavak političke borbe za bolje sutra na lokalnom nivou i RS. Vjerujem da je SDS glavna opoziciona partija, a sutra glavna na vlasti oko koje će se okupiti druge stranke da ponudimo bolju RS u smislu svih dešavanja. Spreman sam dati svoj doprinos SDS-u”, poručio je Miličević.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare