Sastanak mimo protokola: Šta je Vučić poručio Stanivukoviću u Banjaluci?

Vijesti 22. apr 202114:36 > 14:37 1 komentar
Draško Stanivuković/Facebook

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u banjaluci dobio najveće gradsko priznanje "Ključ grada" sa poveljom "Počasni građanin". Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

“Na ovaj dan dobijamo most koji se kreće graditi. Predsjednik me pitao da li treba još nešto, kazao da voli Banjaluku. Gradit će se škola u Vrbanji. Rečeno nam je i svi projekti koji su važni, naš narod iz Srbije gleda u nas i pomoći će Banjaluci. Dobiti smo izuzetno važnu garanciju da će Srbija pomoći u otvaranju dvije firme. Garantuju nam dvije firme koje će značiti nova radna mjesta. Ima li bolje? Ja sam zaista srećan da vidim da se Banjaluka razvija i ide naprijed”, naveo je Stanivuković.

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banjaluke.

“Živi Banjaluka, neka živi RS, ovo je prelijep rođendan. Nisam zamišljao ovo, čovjek zamišlja najbolje ali ovo je bolje od najboljeg. Puno mi je srce, hvala Srbiji i hvala građanima Banjaluke”.

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić uručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”.

“Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin”, kazao je Vučić u obraćanju nakon uručenja priznanja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare