Schmidt zvao Stanivukovića na sastanak

Vijesti 18. apr 202213:49 1 komentar
N1

Grad Banjaluka nije zaprimio ni jedan zahtjev za površinu Trg Krajine za srijedu u 17 časova, kaže gradonačelnik Banjaluka Draško Stanivuković.

Ipak ističe da je uvijek za to da se demokratskim putem iskaze bilo koje slobodno mišljenje.

Djeluje paradoksalno, dodaje, da borci iskazuju svoj stav, “sada kada ih po prvi put SNSD podržava, a do sada nisu imali sluha za njihove probleme”.

“Iskazujem razumijevanje da smo svi protiv sankcija i nametnutih rješenja, nije loše da se čuje glas bilo koga, ali kad otkrijemo paravan shvatićemo da iza toga stoji SNSD, ali legitimno. Uvijek sam protiv sankcija i nametnutih rješenja”, istaknuo je.

Otkriva i da ga je pozvao “gospodin Schmidt na sastanak”.

“Gospodin Schmidt me zvao za jedan sastanak naredne sedmice. Iskazao sam otvorenost da razgovaramo, da iskažemo svoje mišljenje u Banjaluci. Mi ne treba da bježimo od problema, treba da za stolom kažem svoje mišljenje. Iz Banjaluke će, budite uvjereni ići glas koji je patriotski”, zaključuje Stanivuković.

“Banjaluka ne može biti ostrvo izolovano od svih, moraju se graditi mostovi, uz to Srbija i Republika Srpska su na političkom raspeću”, dodaje gradonačelnik Banjaluke.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare