SDP u Sarajevu: Dokazali smo da može i mora bolje!

Vijesti 30. sep 202221:22 2 komentara
SDP

"Trideset dana predizborne kampanje je iza nas. Sarajevski SDP je pokazao da je moguće voditi pozitivnu kampanju bez uvlačenja u političke igre, nadmudrivanja riječima i komentarisanja drugih politika", poručuju iz SDP-a.

“Predstavljali smo rezultate našeg rada, isticali kakvi su naši planovi za budućnost, koja će sa pravim ljudima na pravim mjestima donijeti ono što nam je nedostajalo svih ovih godina.

U Sarajevu smo za kratko vrijeme pokazali da znamo raditi. Uz podršku svih ljudi, potpuno ćemo promijeniti sliku i Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Jer smo pokazali i da možemo.

SDP

Imali smo svoj pravac i prije i tokom kampanje. Nastavit ćemo tim putem. Građani su to prepoznali, vjeruju nam i zato hrabro idemo do pobjede.

Imamo najbolje liste za sve nivoe vlasti i sasvim je izvjesno da ćemo biti presudni za sve odluke.

U nedjelju budite glas za ljepšu budućnost svih ljudi, prepoznajte prave vrijednosti i omogućimo da svane bolji dan u svakom dijelu naše jedine Bosne i Hercegovine.

Poruke su ovo sa skupa koji je održan večeras u Novom Gradu, posljednjeg u nizu skupova u svim općinama Kantona Sarajevo. Na skupu su se obratili nositeljice i nositelji kandidatskih listi za sve nivoe vlasti, predsjednik sarajevskog SDP-a Adnan Šteta i kandidat za člana Predsjedništva dr. Denis Bećirović. Podršku skupu i ovog puta pružio je predsjednik SDP-a Nermin Nikšić”, stoji u saopštenju SDP-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare