Sebija i Bakir Izetbegović uputili čestitke novom načelniku Općine Travnik

Vijesti 11. apr 202122:44 8 komentara
N1

Lider SDA i njegova supruga direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović čestitali su na društvenim mrežama izbornu pobjedu Kenanu Dautoviću, novom načelniku Općine Travnik.

“Upućujem najiskrenije čestitke Kenanu Dautoviću, novom načelniku Općine Travnik, na uvjerljivoj izbornoj pobjedi. Siguran sam da će podršku glasača opravdati predanim i plodotvornim radom za dobrobit Travnika i svih njegovih građana. Zahvaljujem se Travničankama i Travničanima jer su dali povjerenje kandidatu SDA prepoznavši program naše stranke kao garant za siguran put ka daljem razvoju Vezirskog grada”, rekao je Izetbegović.

Upućujem najiskrenije čestitke Kenanu Dautoviću, novom načelniku Općine Travnik, na uvjerljivoj izbornoj…

Posted by Bakir Izetbegović on Sunday, April 11, 2021

Ovaj izborni rezultat, dodao je, dokaz je da su “rad, znanje, iskustvo i ozbiljan tim garant uspjeha, te da je takav rad SDA putokaz za budućnost svima onima koji žele dobro Bosni i Hercegovini.”

Direktorica KCUS-a, prof. Sebija Izetbegović čestitala je, napisavši: “Najljepša vijest uoči Ramazana. Volim Travnik!”

Najljepša vijest uoči Ramazana. Volim Travnik!

Posted by Sebija Izetbegovic on Sunday, April 11, 2021

Novi načelnik općine Travnik biće Kenan Dautović iz Stranke demokratske akcije (SDA), dok će u općini Foča (Federacija BiH) o tom ko će biti novi načelnik odlučivati glasovi putem mobilnih timova, pokazali su preliminarni rezultati izbora koje je objavila Koalicija za slobodne i poštene izbore Pod lupom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad  

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare