Selimbegović, Radović, Zahiragić, Kubat gosti Dana uživo

Vijesti 06. okt 202212:51 0 komentara
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

U današnjem Danu uživo idemo na proteste u Banja Luku na koje je povodom, kako navode, izborne krađe pozvala opozicija u Republici Srpskoj.

Uoči samih protesta zakazanih za 18 sati sa nama je Milan Radović, potpredsjednik opozicionog SDS-a.

Donosimo i novi pregled rezultata Općih izbora u Bosni i Hercegovini, kao i analizu mogućih koalicija, parlamentarnih većina. Pogledajte i našu priču o trgovini unutar biračkih odbora, karici izbornog procesa koja se najviše spominje u kontekstu izbornih prevara i manipulacija.

Sa nama u studiju, u komentaru aktualnosti, danas je urednica Oslobođenja Vildana Selimbegović. Izuzev analize izbornih rezultata, analiziramo i Schmidtove nametnute izmjene Izbornog zakona i Ustava FBiH.

O porazu Bakira Izetbegovića, rezultatima stranke, ali i njegovim ličnim, matematici za vlast na različitim nivoima, nametnutim izmjenama Izbornog zakona danas razgovaramo sa članom Predsjedništva SDA Harisom Zahiragićem.

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” i ove godine organizuje akciju šišanja i doniranja kose za djecu oboljelu od raka, pod nazivom “Moja kosa, tvoja kosa”. O svim detaljima događaja koji će se održati u nedjelju, 09.10. u sarajevskom SCC-u saznajte u Danu uživo.

Donosimo i pregled najvažnijih vijesti iz svijeta, te naš sportski blok.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!