Šemsudin Mehmedović, Ivana Marić, Dušan Jokić i Mirza Čubro gosti Novog dana

Vijesti 04. okt 202214:33 0 komentara
N1

U Novom danu, sutra gledajte:

Poznato je ko je pobjednik u utrci za Parlament BIH. Najveći broj glasova iz Federacije BiH i dalje ima SDA, zatim SNSD, HDZ BIH. Slijede SDP BIH, DF, Narod i pravda, Naša stranka. Pojedinačno rekorder po broju glasova je Šemsudin Mehmedović iz SDA. Pojedinačni uspjesi i porazi unutar SDA na ovim izborima, izborni rezultati i planovi biće u fokusu razgovora sa zastupnikom Šemsudinom Mehmedovićem.

Analizu izbornih rezultata, izmjene izbornog zakona i otkazivanje sjednice Doma naroda BIH za Novi dan donosi politička analitičarka Ivana Marić.

James Bond naočale, naprasno oslijepljeni građani, zastrašivanje, tuče, umorni brojači, slučajno dopisane 0 na glasačkim listićima, dupla slavlja…stand up komičar Dušan Jokić iz Banja Luke komentariše kako kaže tragi-komični izborni proces u BIH.

Danas u Sarajevu promocija knjige ‘Ubijanje istine o Bosni’ uglednog bh. novinara i urednika Mirze Čubre. Knjiga sadrži priče o domaćim i stranim novinarima, koji su ubijeni ili nestali u periodu od 1992. do 1995. godine na prostoru Bosne i Hercegovine.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!