Šemsudin Mehmedović, Maida Mulić i Pjer Žalica u Novom danu

Vijesti 20. sep 202115:39 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

O sjednici ZD PS BiH, porukama iz regiona o BiH; putu naše zemlje ka EU; općenito političkoj situaciji u BiH, za Novi dan govori zastupnik SDA u PD PS BiH Šemsudin Mehmedović.

I sutra pratimo situaciju sa pandemijom koronavirusa. Koliko je ozbiljna situacija pokazuje podatak da je BiH prva u Europi po broju smrtnih slučajeva od koronavirusa, a bolnice se i dalje pune. Naša gošća uživo iz Tuzle prof. dr. Maida Mulić, direktorica Zavoda za javno zdravstvo TK.

Pala je zadnja klapa snimanja novog filma scenariste i režisera Pjera Žalice pod nazivom “Praznik rada”. Film je koprodukcija BiH, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Srbije i Crne Gore. Film prati Armina, koji nakon deset godina iz Njemačke dolazi u Bosnu. Želi iznenaditi oca Fudu, no nema ga kući. Susjed mu kaže kako je uhapšen. Armin želi saznati istinu. U filmu igraju Muhamed Hadžović, Emir Hadžihafizbegović, Admir Glamočak, Boris Isaković, Aleksandar Seksan, Tatjana Šojić, Jasna Žalica, Branka Katić i drugi. Pjer Žalica sutra je naš gost.

Američki biznismen, bh. porijekla i najnoviji ulagač u FK Sarajevo Ismir Mirvić, za Novi dan govori o svojoj odluci da investira u bordo tim.

23. septembra u cijeloj BiH održava se Be Active Dan BiH! Dani otvorenih vrata, treninzi na otvorenom, online treninzi, savjeti kako živjeti zdravo i biti u formi. Detaljnije u Novom danu, naš gost Džemal Gekić, fitness trener i profesor sporta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!