Snijeg pada u BiH

Vijesti 13. apr 202115:44 > 14. apr 2021 11:34 0 komentara
N1, ilustracija

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Ponegdje u centralnim, zapadnim područjima Bosne i na planinama je zabilježen snijeg ili susnježica, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperature zraka u 14 sati (°C): Bjelašnica -1; Bugojno 2; Bihać, Drvar 3; Gradačac, Jajce, Sanski Most, Tuzla 4; Zenica 6; Ivan-sedlo, Livno 7; Grude, Mostar, Sarajevo-Bjelave 12; Stolac 16;

Sutra se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini tokom dana djelimično razvedravanje. U jutarnjim satima kiša se očekuje u Hercegovini i u Posavini, a u ostatku Bosne snijeg ili susnježica.

U ostatku dana u Bosni lokalno sa slabom kišom ili susnježicom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 4 do 8, a dnevna od 2 do 8, na jugu od 10 do 14 °C.

U Sarajevu oblačno vrijeme. Povremeno i ponegdje je moguć slab snijeg ili kiša. Jutarnja temperatura oko 0, dnevna oko 4 °C.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Ponegdje u centralnim, zapadnim područjima Bosne i na planinama je zabilježen snijeg ili susnježica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!