SNSD oštro PDP-u i Stanivukoviću: Prepustite Banjaluku pametnijim i sposobnijim

Vijesti 21. feb 202212:17 > 13:22 4 komentara
N1

"Tražili ste, gledajte", "Banjaluku trebaju voditi obrazovaniji i pametniji", samo su neke od poruka s današnje konferencije za novinare koji je održao Gradski odbor SNSD-a Banjaluka nakon pobjede na izborima Savjeta mjesnih zajednica. Drašku Stanivukoviću su poručili da treba podnijeti ostavku jer ga narod ne podržava, a za PDP se nadaju da će "u oktobru, nakon što Banjaluka dobije buster dozu, ući u svoj omikron i ostati".

“SNSD partija koja zna šta je država i unapređenje”

Predsjednik Glavnog odbora SNSD-a Vlado Đajić kazao je kako se desilo ono što pričaju godinu dana, a to je da “Draško Stanivuković, Jelena Trivić i ostali oko njih nisu sposobni da vode Banjaluku”.

“To trebaju prepustiti pametnijima, sposobnijim i obrazovanijim. Onima kojima narod vjeruje. Pobijedili smo u preko 85 posto mjesnih zajednica i pobjeda je bila ubjedljiva. Oni u većini su osvojili nula mjesnih zajednica. Pokazali smo da smo partija koja zna šta je država, partija, grad, unapređenje. Ovo nije vrijeme za euforiju već smo preuzeli još jedan teret i nastavljamo ozbiljno graditi Grad Banjaluku”, rekao je Đajić.

SNSD proglasio pobjedu u Banjaluci, Dodik se ponovo latio mikrofona

Naglasio je kako je “narod rekao svoje i da očekuju da gradonačelnik i njegova ekipa podnesu ostavke”.

“Mi moramo slijediti volju naroda. Banjaluka nije imala nikakav razvoj. Vidjeli smo mašne na opštini, neku govornicu, jednog ležećeg policajca, potrošenih 160 miliona KM i ništa više“, kazao je.

“Trivić nije dobila podršku ni u svojoj mjesnoj zajednici”

Neven Stanić iz Ujedinjene Srpske kazao je kako su napravili najbolji rezultat i da bilježe rast od 350 posto u odnosu na prethodne izbore te da su druga partija u pobjedi na ovim izborima.

“Ovo je jasan pokazatelj da mi kao koalicija odlično sarađujemo i imamo jedinstven principe i politike. Tako ćemo nastaviti. Očekuju nasopšti izbori i tu se očekuje ubjedljiva pobjeda ove koalicije. Kandidat opozicije za predsjednika nije toliko prihvatljiv narodu, Jelena Trivić nije dobila podršku ni u svojoj mjesnoj zajednici. Nisu prepoznali tu politiku zasnovanu na slikanju i snimanju”, rekao je Stanić.

Saša Čudić kazao je kako su pokazali jedinstvo i poručio opoziciji: “Tražili ste, gledajte”.

“Buster i omikron”

Slobodan Stanarević kazao je kako Banjaluka ide ka ozdravljenju.

“Ovo jučer je bila druga vakcina, pacijent se dobro oporavlja. U oktobru očekujemo buster. Nadam se da će PDP ući u svoj omikron gdje će dugo, dugo ostati”, poručio je Stanarević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare