Srpski tabloidi se obrušili na pjevačicu: Zabranite Severini ulaz u Srbiju

Vijesti 07. okt 202111:346 komentara
Podijeli:
Izvor: N1

Nakon što je objavljeno da je Severina Vučković odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, a koje se povezuje sa Miloradom Dodikom zbog negiranja genocida, uslijedile su burne reakcije javnosti na društvenim mrežama. Srpski tabolidi jutros su na svojim naslovnicama i portalima "osuli paljubu" i pozvali vlasti da se Severini zabrani ulaz u Srbiju.

“Državo, zabrani i ovoj pljevaljki da uđe u Srbiju”, “Severina u kampanji protiv Srba”, “Severinu plaća srpska kladionica, a ona pljuje po nama” – samo su neki od naslova na tabloidima.

Isti su popraćeni komentarima gdje kritikuju Severinu, pozivaju na linč i nazivaju pogrdnim imenima.

“Jedan popularni lanac kladionica nedavno je angažovao Severinu za jedno od svojih zaštitnih lica, iako hrvatska pevačica već neko vreme pljuje po Srbima, uključujući i patrijarha Porfirija, a sada je pokazala da vodi i antisrpsku politiku”, naveo je jedan od tabloida koji je ujedno objavio veći dio teksta u kojem negira genocid u Srebrenici.

“Napala poglavara SPC”

Naveli su i kako su SMS porukama napadala poglavara Srpske pravoslavne crkve Porfirija.

“Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju da optuže čitav srpski narod i žigošu ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar deo svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gde i dan-danas redovno nastupa i pravi veoma posećene koncerte”, naveo je drugi tabloid.

Podsjetimo, Severina se oglasila jučer i kazala kako “ne želi učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”.

“Nisam se do sada oglašavala na tu temu, a moje se ime provlačilo u svakom tekstu, a da niko nije provjerio je li informacija tačna. Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu sa porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, istakla je Severina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar